2015. október 6., kedd

A szürke ötven árnyalata Most lehet meg fogtok kövezni, de nem én akartam... :D


Előzmény:
Szürke ötven árnyalata
avagy a szarság 524 oldala.

Aki ezt a könyvet bestsellernek értékeli az még nem olvasott jó könyvet! Idegesítő szóismétlések, idióta párbeszédek, ötlettelen mondat-sokaságok, untató gondolatok! Komolyan,mintha valami 90'es évekbeli Julia,Romana v Tiffany regényt tartottam volna a kezemben perverz kiadásban.
Ez a könyv egy elég hamis világot akar ránk erőltetni,aminek következménye az lehet, hogy a szexben tapasztalatlan olvasók majd magukat fogják okolni a saját határaik miatt!
Lányok,Nők, Asszonyok! Nézzetek magatokba! Egy szűz lány,akinek önértékelési problémái vannak, nincs kibékülve önmagával az első nemi aktus alatt több orgazmust produkál? Illúziónak vélem!
Ez a könyv iszonytatott, a szereplők egyáltalán nem szimpatikusak!
Félreértés ne essék nem vagyok sem frigid,sem túl konzervatív,de ha nekem egyszer egy pasi –akár milyen lélegzetelállító hatással is van rám - elém állítana effajta kérésekkel, szerződéssel úgy küldeném el a picsába,mint annak a rendje!
'gyengéden csókoló' aztán ostorral csapkodó idióta!
Egy összevisszaság ez a könyv!
Jujj..nem tetszett!
Mostanság
Végre rávettem magam, de csak azért néztem meg ezt a szart, mert Csabex megkért rá, hogy firkantsak valamit róla.  DE! Ez felért egy kínzással!
A könyv után is felfordult  a gyomrom, a film csak tetézte eme érzést. Kábé úgy éreztem magam, mint mikor a fogorvosi székben hallom ahogy a doki a fúrót próbálgatja. Egyszerűen ezt nem lehetett élvezettel végignézni, ez valami fertelem. Odajutottunk, hogy egy ilyen a XXI. században kasszasiker tud lenni, hogy az embereknek ez tetszik romantika néven, hogy ettől ájuldoznak a lányok, nők milliói. A könyvről még annyit, hogy olyan izgalmas a szójátéka, annyira minőségi a nyelvtana, amilyet még Shakespeare is megirigyelne…
S általában a regények jobbak szoktak lenni a belőlük készült filmeknél, tehát semmi jóra nem számítottam. És ezt kurva jól is tettem, mert ez egy rakás szar. És nem azért, mert én egy irigykedő kiégett luvnya vagyok, aki utálja a szerelmet meg a szexet, hanem azért, mert ez egy rakás szar.
Ez ha lemegy egy Hallmark szintű csatornán a kutya nem foglalkozik vele, de ez egy kiváló kampánnyal rendelkező reklám végterméke. Nem értem mi a büdös franc ez a nagy felhajtás körülötte, mert mint már írtam, hasonlókat lehet látni nap mint nap a nyálas csatornákon. Nem értem mi ez a hiszti körülötte na.
Egy pozitívumot mondjuk tudok írni, a főszereplő csaj tényleg olyan, mint amilyennek megírták. A fasziról sem tudok rosszat mondani. Mivel  a filmkockák  a szemem erőszakolására szolgáltak, így nem nagyon tudom kritizálni a szereplők színészi alakítását. A szinkron szánalmas, a zenei aláfestés idegesítő, a dalok szarok.
Szóval a sztori:
Minden huszonéves és szűz csaj arra vágyik, hogy egy jóképű milliárdos aki ráadásul nőtlen a tenyerén hordozza. Állítólag. És igen! Itt is  erről van szó,  a csávó úgy bánik a csajjal mint egy hercegnővel. Mert egy milliárdos jóképű faszinak is az az álma, hogy egy csóró kis csúnyácska szűzcsajt ámulatba ejtsen. És hát persze a szeximádó faszinger is csak arra vár, hogy egy szűz, gyakorlatlan csajjal kettyintsen. Ez alap minden jóképű, gazdag szexista férfinak! …
 Mekkora fantázia kellett, hogy a szexisten milliárdos, aki bárkit megkaphat azt mondja ennek a kisbékának: HOL VOLTÁL EDDIG?  Valaki az ilyet még benyeli sperma helyett?
Annyira unalmas és idegesítő a kettejük közti állandó vívódás. Akarom  -  nem akarom. Milyen logikus, hogy valaki után mászkálok, azért, hogy megmondjam tartsa magát távol tőlem. És a kommunikáció is valami hihetetlen pazar párbeszédeket eredményez. Mint pl. Akarod?  Akarjam?
Ana – Christian, Christian – Ana.  
125 perc  agyzsibbasztás, 125 perc sírás, sóhajtozás, nézés, értelmetlen mondatok. Alapvető baki, a romantikát összekeverni a szadizmussal.
Infantilis az egész úgy ahogy van.
A szexjelenetek harmatgyengék, azért egy BDSM szexrajongótól többet vártam volna. Vagy akkor ne nevezzük így, mert ez olyan mint ha a lóversenyt összehasonlítanánk az autóversennyel, csak azért mert lóerőkről van szó. Azért, hogy örültem volna ha az első szexélményem olyan lett volna, mint ennek a csajnak, de bevallom, az első találkozás a fasszal nem ilyen.  Rettegés van felsőfokon, de itt ennek nyomát nem látod. Vagy velem van a baj, vagy a faszi csinálta túl jól, de inkább az írónő fantáziájának tudom be, hogy ő így szerette volna elveszteni a szüzességét.
Erős túlzás az is, hogy ebben a filmben a szado-mazó elemei megtalálhatóak. Megpaskolni valakinek a fenekét aztán azt mondani: üdv a világomban.. hát hogy is mondjam ez enyhén sem szado-mazó. közben a csaj úgy liheg mintha legalább egy félórás extrameneten lenne túl. Aztán a csávó még meg is kérdezi: jól vagy?  Hát ez über maxi gáz.
Azt merem feltételezni, hogy a film készítői nem láttak még BDSM szexvideókat,  egy átlagos pornóban is több a vadság mint ebben a filmben. Ez egy szar film erotikus elemekkel meghintve. Ez egy szar film, mely azoknak akik még nem szexeltek nem ajánlott. Ez egy szar film, ami azt sugallja, hogy a BDSM egy gyengéd simogatós, csóklehelős játék.  Ez egy szar film, amiben a szűz kiscsaj technikája jobb mint egy gyakorlott kurváé. És sorolhatnám.
Írásom átfogó amúgy, mert sok helyen bele kellett, hogy tekerjek annyira érdektelen rész volt.
A szerződéssel kapcsolatos részek egyszerűen nevetségesek. Mr. Grey ahhoz képest, hogy dominánsnak nevezi magát, nyusziként húzza ki a szerződésből – többek között –  az anális öklözést. Szerintem egy olyan ember, aki odáig van az e fajta szexuális dolgokért, inkább a csajt húzta volna ki az irodából és küldte volna el a picsába. Száz másikat talál az ökleire, és nem fog lemondani eme tevékenységéről csak azért, mert az ALÁVETETTNEK nem tetszik.
125 perc gyötrelem volt számomra, aminek az első percétől vártam, hogy vége legyen.
Eleve úgy álltam a filmhez, hogy nem fog tetszeni és nem is tetszett. A történet sem, a rendezés sem, az elmaradt anál öklözésről már nem is szólva.


Nincsenek megjegyzések: